LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg
images/panorama/pan1_6.jpg
images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_3.jpg

Молитва за Україну на г. Хом’якМолитва за Україну на г. Хом’якВ Карпатському національному природному парку, в межах села Татарів, Яремчанської міської ради, 24 травня на полонині Хом’як біля підніжжя однойменної гори (1665 м н.р.м.), де в 2006 році встановлено статую Матері Божої, з ініціативи української співачки Руслани Лижичко була проведена Спільна Молитва за Україну.

Віряни з різних куточків України, яких  зібралося тут понад 1000,  в переддень виборів Президента України, молилися за мир, спокій у державі, єдність, на спомин усіх трагічно загиблих в Україні, за всі міста й регіони та всіх українців світу. Молебні проводило понад 50 священиків різних конфесій у супроводі великого зведеного хору (120 чол.)

З метою забезпечення комфортного підйому маршрутами на г. Хом’як, активно залучались працівники служби державної охорони Карпатського НПП, які попередньо провели роботи з благоустрою території.

 

Молитва за Україну на г. Хом’якМолитва за Україну на г. Хом’якМолитва за Україну на г. Хом’якМолитва за Україну на г. Хом’якМолитва за Україну на г. Хом’якМолитва за Україну на г. Хом’як