LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_6.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg
images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_3.jpg

Обряд колядування походить з глибокої давнини, має витоки з давніх язичницьких часів та супроводжується обходом дворів із величаннями та побажаннями господарю і його родині щастя, добра та злагоди. Через коляди народ передавав частинку своєї душі.

Одне із найбільших християнських свят – Різдво Христове – Карпатський національний парк теж відзначив традиційно. В черговий раз звучали мелодійні колядки у виконанні працівників КНПП, які відвідали природоохоронні науково-дослідні відділення,  даруючи радість і мир від Новонародженого Дитятка. Колядники бажали господарям-природоохоронцям здоров’я, щастя та щедрого на здобутки Нового року. Від Яремча до Говерли линула парківська Коляда, прославляючи народження Христа:

Небо і земля нині торжествують,

Ангели й люди весело празнують…

Господарі за звичаєм щедро частували колядників та дякували за привітання.

Радісно, що традиція колядування в парку зберігається, бо саме в ній яскраво розкривається вдячність людини Сотворителеві за природу та  великий дар життя.


З колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до ВасЗ колядою йдем до Вас