LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_3.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg

 

Школярі міста Яремча та сусідніх населених пунктів, а також дітки, що тут відпочивають, мали можливість взяти участь у літньому англомовному таборі за участю шести американських волонтерів.

Кожен день табору був присвячений окремій темі: туризм та подорожі, культурне різноманіття, здоровий спосіб життя, екологія та навколишнє середовище.

В рамках табору діти мали можливість збільшити свій словниковий запас, зустріти нових друзів, дізнатися більше про американську культуру, попрактикувати розмовну англійську, а також порозмовляти з носіями мови.

Англомовний табір – це цікаві квести, інтелектуальні вікторини, ігри та просто спілкування англійською мовою. Під час занять діти складали плани подорожей, презентували свої проекти, ставили міні сценки, танцювали.

Табір відбувся завдяки спільним зусиллям Карпатського національного природного парку, Корпусу Миру США в Україні та громадської організації Промокарпати.

Перший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у ЯремчіПерший англомовний табір у Яремчі