LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_6.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg

 

В роботі Науково-технічної Ради парку прийняло участь 25 чоловік, в т. ч. 6 докторів наук та 7 кандидатів наук. Присутні: 17 членів НТР.

 

Порядок денний:

1.Про розгляд лімітів та переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів у 2021 році (доп. – провідний інженер-лісопатолог відділу державної охорони природно-заповідного фонду Гурчик В.С.).

2.Про розгляд наукового обґрунтування на проведення заходів з поліпшення санітарного стану лісів у 2021 році (доп.- заступник директора з наукової роботи – Киселюк О.І.)

3.Розгляд планів робіт НТР,  заходів з наукової та науково-технічної діяльності, еколого-освітній роботі (доп.- заступник директора з наукової роботи – Киселюк О.І.)

4.Про можливість розвитку та облаштування рекреаційних зон та маршрутів на 2021 рік (доп. – начальник відділу рекреації Панчук М.М.)

5.Розгляд річного плану заходів Карпатського НПП на 2021 рік (доп. – керівники відділів та лабораторій)

6.Про розгляд переліку заходів з поліпшення санітарного стану лісів у 2021 році у державній організації «Резиденція Синьогора» та державному підприємстві «Прикарпатський військовий лісгосп» (доп. представники організацій)

7.Про затвердження рішень бюро НТР(доп.- заступник директора з наукової роботи – Киселюк О.І.)

   Різне.

Про внесення змін до складу НТР парку (доп. – вчений секретар – Корчемлюк М.В.)

Заслухавши та обговоривши виступи та інформаційні доповіді Науково-технічна Рада вирішила:

1.Перелік заходів з поліпшення санітарного стану лісів у 2021 році погодити. План лімітів використання природних ресурсів (в частині лісових ресурсів) у 2021 р. погодити.

2.Наукове обґрунтування на проведення заходів з поліпшення санітарного стану лісів у 2021 році погодити.

3.Плани робіт НТР, заходів з наукової та науково-технічної діяльності, еколого-освітній роботі та тематичних планах на 2021 р. погодити.

4.Розвиток та облаштування рекреаційних зон та маршрутів на 2021 рік схвалити. Запропонувати зміни до Положення про КНПП в частині переліку рекреаційних послуг.

5.Річний план заходів Карпатського НПП на 2021 рік погодити.

6.Перелік заходів з поліпшення санітарного стану лісів у державному підприємстві «Прикарпатський військовий лісгосп» у 2021 році погодити. План лімітів використання природних ресурсів (в частині лісових ресурсів) у 2021 р. погодити.

7.Перелік заходів з поліпшення санітарного стану лісів у державній організації «Резиденція Синьогора» у 2021 році погодити. План лімітів використання природних ресурсів (в частині лісових ресурсів) у 2021 р. погодити.

8.Направити листа до Івано-Франківського обласного управління лісового господарства щодо роз’яснень про повноваження КНПП погоджувати санітарні заходи інших організацій та перспективою укладення меморандуму про співпрацю.

9.Рішення бюро від 4 вересня 2010 року затвердити.

10.Направити листи до Міндовкілля, Інституту екології Карпат та Яремчанської ОТГ щодо визначення кандидатур, що ввійдуть до складу НТР КНПП.

 

 

Голова НТР                                                                             В.Я. Слободян

Вчений секретар                                                                     М. В. Корчемлюк