LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_6.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg

Представник відділу рекреації взяла участь у навчальному семінарі на тему «Світова спадщина та сталий туризм», шо відбувся у липні у місті Клагенферт, Австрія. Навчання було зосереджено на вивчення туристичних правил та рекомендацій Конвенцій ЮНЕСКО, також потенціал об'єктів світової спадщини.  Учасники вивчали про інструменти, практичні заходи та підходи щодо сталого планування та управління туризмом. 

В рамках семінару було здійснено презентацію про екотуризм в Карпатському НПП. Крім того, було розлянуто багато аспектів функціонування сталого туризму на природоохоронній території, а також розглянуто питання співпраці природоохоронної території з іншими зацікавленими сторонами.

Захід відбувся в рамках проекту «Підтримка природно-заповідних територій в Україні», що реалізується у рамках німецької фінансової співпраці та фінансується KFW банком розвитку та впроваджується Міністерством екології та природних ресурсів у співпраці з WWF в Україні, Франкфуртським зоологічним товариством та Українським товариством охорони птахів.

Сталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громадиСталий туризм - підгрунтя для сталого розвитку природоохоронної території та громади