LOGO

images/panorama/pan1_3.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_6.jpg

До Міжнародного Дня біорізноманіттяДо Міжнародного Дня біорізноманіття

Щороку 22 травня увесь світ відзначає Міжнародний День біорізноманіття –  це ще одна нагода звернути увагу широкої спільноти на актуальні проблеми збереження біоти, яка є фундаментом духовного і фізичного здоров’я будь-якої нації.

Кожноріч на території парку реалізуються активні заходи, приурочені до Міжнародного Дня біорізноманіття. Тож і на цей раз творчими силами працівників наукового відділу організовано акції по благоустрою туристичних маршрутів, підготовлено низку тематичних лекцій та уроків зі школярами. В арсеналі креативних науково-просвітницьких заходів – екскурсії на еколого-пізнавальних стежках та у вольєрному господарстві, «жива презентація» в Літньому класі, відеоматеріал для обласної телекомпанії «Галичина» (екологічне виховання в гуртковій роботі), виготовлення буклетів і листівок та розповсюдження їх поміж мешканців Яремчанщини та її гостей. Актуальними є і публікації працівників парку в регіональній періодиці та Інтернет-ресурсах.

Відзначення Міжнародного дня біорізноманіття сприяє підвищенню поінформованості про роль навколишнього світу для благополуччя людини та необхідності дій щодо його збереження.