LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_3.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg

Сьогодні екотуристичний візит-центр відвідали учасники тренінгу-практикуму для консультантів місцевих громад «Майстерні розумного управління спадщиною», що проводиться в рамках реалізації проекту «Коаліція організацій громадянського суспільства для підтримки громад зі спадщиною» за співфінансування Уряду Великої Британії через Посольство Великої Британії в Україні. Виконавець проекту: Агенство з розвитку приватної ініціативи. Ідея проекту виникла у відповідь на виклик - поступове зникнення об'єктів спадщини, більшість із яких (73%) знаходиться у сільській місцевості. Місцеві громади, в т.ч.. новостворені ОТГ, не мають достатніх знань/мотивації для розуміння їх культурної та економічної цінності, через це унікальна матеріальна і нематеріальна спадщина, створена впродовж століть і зосереджена на їх територіях, нехтується і може бути втрачена.

Проект ставить за мету об'єднання зусиль, розбудову партнерства, налагодження професійних зв'язків та розширення можливостей для українських ОГС, що працюють у сферах спадщини та місцевого розвитку.

 

Учасники тренінгу відвідали екотуристичний візит-центрУчасники тренінгу відвідали екотуристичний візит-центрУчасники тренінгу відвідали екотуристичний візит-центрУчасники тренінгу відвідали екотуристичний візит-центрУчасники тренінгу відвідали екотуристичний візит-центрУчасники тренінгу відвідали екотуристичний візит-центр