LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg
images/panorama/pan1_6.jpg
images/panorama/pan1_3.jpg

12 квітня у візит-центрі Карпатського національного природного парку м.Яремче відбулася презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років». Організатором та ініціатором конкурсу для учнів старших класів місцевих шкіл виступила ГО «Інститут розвитку Яремчанського краю». Основною метою конкурсу було залучення молоді до активної участі в громадському житті Яремчанського краю та привернення уваги мешканців регіону до існуючих проблем та можливих шляхів їх вирішення.

Всі учасники тривалий час працювали над дослідженням конкретної проблематики регіону та запропонували своє бачення щодо шляхів її вирішення.

Отже, за підсумками проведення конкурсу: перемогу здобула команда - Яремчанської ЗОШ №3 (мікрорайон Ямна) із своїм проектом «Міський пляж». Також заохочувальні грошові призи отримали: представники Яремчанської ЗОШ №1 за проект щодо будівництва канатної дороги у м.Яремче, учні Ворохтянської школи за ідею відновлення спортивної гірськолижної інфраструктури краю, а також учні Яблуницької школи за проект про виробництво деревних паливних брикетів.

«Я щиро хочу подякувати кожному з вас за активну громадську позицію та за те, що вам небайдужа доля нашого Яремчанського краю. Напрацьовані і представлені вами проекти, є свідченням необхідності пошуку нових ідей та їх реалізації у нашому регіоні. Молодь – це майбутнє України і кожного з нас», - прокоментував голова ГО «Інститут розвитку Яремчанського краю» Андрій Дзвінчук.

 

Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».Презентація учнівських проектів на тему: «Як ми бачимо Яремчанський край за 10 років».