LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_3.jpg
images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_6.jpg

28 липня 2016 року в Міністерстві екології та природних ресурсів України відбулася нарада  з питань удосконалення рекреаційної діяльності в установах природно-заповідного фонду, а також обміну досвідом у цій сфері.

         Представники громадськості, науковці та співробітники установ ПЗФ обговорили поточний стан регулювання рекреаційної діяльності; визначили проблемні питання, щодо організації та проведення рекреаційної діяльності.

Також були підготовлені пропозиції, щодо розроблення проекту змін до Положення про рекреаційну діяльність у межах територій та об’єктах природно-заповідного фонду.

 

Начальник відділу рекреації
Микола  Панчук

Нарада з питань удосконалення рекреаційної діяльностіНарада з питань удосконалення рекреаційної діяльностіНарада з питань удосконалення рекреаційної діяльностіНарада з питань удосконалення рекреаційної діяльностіНарада з питань удосконалення рекреаційної діяльностіНарада з питань удосконалення рекреаційної діяльностіНарада з питань удосконалення рекреаційної діяльностіНарада з питань удосконалення рекреаційної діяльності