LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_6.jpg
images/panorama/pan1_1.jpg

 

18 червня 2014 року в екотуристичному візит-центрі Яремчанський центр зайнятості спільно з Карпатським національним природним парком провів етнографічний захід на тему: «Гуцульські ремесла та сучасні професії». В проведенні заходу взяли участь народні майстри з Микуличина Василь Стефанюк та Ганна Кріпчук.

На презентації також були присутні відпочивальники дитячого спортивно-оздоровчого комплексу «Смерічка». Начальник відділу пропаганди екологічної освіти Леся Гайдук провела дітям екскурсію виставковою залою візит-центру, ознайомлюючи їх із природою та звичаями краю. Після ознайомлення з народними ремеслами учасники семінару переглянули документальний фільм про Гуцульщину. Захід завершився екскурсією до вольєрного господарства, яке нещодавно поповнилося новими мешканцями.

 

Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'Етнографічний захід на тему:'Гуцульські ремесла та сучасні професії'