LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_5.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_3.jpg
images/panorama/pan1_6.jpg

 

15 квітня було проведено тренінг для учнів старших класів Делятинського ліцею №2 з нагоди відзначення Міжнародного дня екологічних знань. Захід підготували працівники наукового відділу Карпатського НПП, члени громадської екологічної організації «МАМА-86-Яремче» Марта Корчемлюк та Олена Слободян. Захід став об’єднуючою ланкою для двох важливих екологічних дат: Всесвітнього Дня Води (22 березня) та Всесвітнього Дня Землі (22 квітня).

Основною метою тренінгу було поширення екологічних знань та формування екологічної культури серед учнів, а також інформування про стан навколишнього середовища, проблем забруднення водних ресурсів, зокрема, якості питної води та шляхів їх вирішення. Крім того, були розглянуті питання безпечного поводження з твердими побутовими відходами. Учні активно працювали в групах та представляли цікаві ідеї щодо запобігання забрудненню водойм та їх захисту. Вчителі отримали пакети інформаційних матеріалів, презентації, що стане в нагоді для поширення отриманих знань.

Важливо також відзначити, що День екологічних знань значимий не тільки для тих, хто працює в сфері екологічної освіти та просвіти, а й для всіх жителів нашої планети, адже йдеться про безпечне життя в майбутньому всіх нас. Прищеплення молоді екологічної культури сьогодні – запорука збереження здоров'я майбутніх поколінь!

 

Тренінг для учнів старших класів Тренінг для учнів старших класів Тренінг для учнів старших класів Тренінг для учнів старших класів Тренінг для учнів старших класів Тренінг для учнів старших класів Тренінг для учнів старших класів Тренінг для учнів старших класів