LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_2.jpg
images/panorama/pan1_6.jpg
images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_3.jpg

 

22 серпня 2016 року відбулася волонтерська акція по прибиранні та благоустрою еколого-пізнавальної стежки "На водоспад Гук". Спільними зусиллями місцевої громади, працівників Женецького ПНДВ та відділу рекреації Карпатського НПП були здійснені наступні роботи:

- прибирання маршруту, зокрема річки Женець;

- демонтаж та прибирання старих мостиків;

- розчищення скали.

Акція відбулася в рамках проекту "Врятуймо еколого-пізнавальну стежку "На водоспад Гук"". Проект впроваджується громадською екологічною організацією "Еко-плай" у співпраці з Карпатським національним природним парком та фінансується Американським агенством з міжнародного розвитку за сприянням Корпусу Миру США в Україні.

Варто відзначити, що відбулася лише перша волонтерська акція в рамках проекту. Протягом вересня планується ще кілька акцій з залученням місцевої громади.

Дані акції мають на меті не лише впорядкувати та зберегти природну красу стежки, але й підвищити спроможність громадян брати активну участь у житті громади та сталому розвитку своїх населених пунктів.

Після завершення робіт по благоустрою маршруту для громадських активістів відбудеться дводенний тренінг на тему "Мобілізація громади та фандрейзінг".

Волонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді ГукВолонтерська акція на водоспаді Гук