LOGOGlobal top100 badge

images/panorama/pan1_6.jpg
images/panorama/pan1_1.jpg
images/panorama/pan1_5.jpg
images/panorama/pan1_4.jpg
images/panorama/pan1_2.jpg

         21 червня 2016 року в приміщенні екотуристичного візит-центру Карпатського національного природного парку відбувся еколого-просвітницький захід "Дізнайся більше про Карпатський національний природний парк, спілкуючись англійською мовою", в якому взяли участь учні Яремчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

         Головна мета заходу – це мотивація дітей в цікавий для них спосіб покращувати навички спілкування англійською мовою та формування у них високої екологічної свідомості та бережливого ставлення до природних ресурсів регіону. Крім того, важливим також є мотивація дітей до участі у  молодіжних екологічних акціях, що проводяться в Парку.

         В рамках заходу, спілкуючись англійською мовою, учні отримали інформацію про основні функції Парку як природоохоронної організації, туристичні маршрути, а також цікаві відомості про особливості професії лісника. Крім того, діти мали можливість переглянути англійськомовний фільм "Голодні ігри". Оскільки події фільму відбуваються на природі, учні поповнили свій словниковий запас природничою лексикою в ході обговорення, що відбулося після фільму. У свою чергу працівники Парку мали можливість оцінити знання місцевої молоді з природоохоронної тематики, а також ролі та значення Карпатського НПП для сталого розвитку регіону.

         Даний захід організований та проведений працівниками відділів екологічної освіти та рекреації за допомогою волонтера Корпусу Миру США в Україні Деніс Капеллі, що працює в Карпатському НПП за проектом "Розвиток громад".


 

Дізнайся більше про Карпатський НПП, спілкуючись англійськоюДізнайся більше про Карпатський НПП, спілкуючись англійськоюДізнайся більше про Карпатський НПП, спілкуючись англійськоюДізнайся більше про Карпатський НПП, спілкуючись англійською